Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 23g6.4kcal0.3g0.9g0g0.5g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g12g11kcal2.3g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Voi 0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g53kcal5.4g2.4g1.8g1.2g
Valittu annoskoko78g27kcal2.7g1.2g0.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g13kcal1.4g0.6g0.5g0.3g
Arvot/100g100g34kcal3.5g1.5g1.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203834