Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 36g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g25g42kcal5g0g2.5g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka18g6.2kcal0.5g0.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g97kcal11g1.6g5.4g0g
Valittu annoskoko78g49kcal5.5g0.8g2.7g0g
Annoskoko puolitettuna39g24kcal2.8g0.4g1.4g0g
Arvot/100g100g62kcal7g1g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690