Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g30g24kcal5.6g0g0.3g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g17g59kcal0.3g0.5g6.1g0g
Emmental juustoraaste, lidl14g53kcal4.2g0g4g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g17g58kcal0.3g0.5g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g388kcal20.8g2g32.6g0g
Valittu annoskoko78g194kcal10.4g1g16.3g0g
Annoskoko puolitettuna39g97kcal5.2g0.5g8.2g0g
Arvot/100g100g248kcal13.3g1.3g20.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213