Kebab Wokki (Karppaus)

Lisää pannulle öljy ja kuumenna, lisää pilkotut valkosipu ja chili!

Paista vihannekset kunnes ovat pempenneet (eivät kohmeisia enään.)
Kaada pannu johonki astiaan, ja lisää vähän öljyä pannulle ja paista kebab, mausta makusi mukaan.

Lisää vihannekset kebab joukkoon ja paista vähän aikaa, lisää kerma ja oota, että kerma paksunee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Kebabliha(lidl)27g53kcal5g0.9g3.3g0g
Wokkivihannekset Classic (Findus), annos 250g34g10kcal0.5g1.5g0.1g0.8g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl14g46kcal0.3g0.4g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g268kcal11.8g5.8g21.8g1.6g
Valittu annoskoko78g134kcal5.9g2.9g10.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g67kcal3g1.5g5.5g0.4g
Arvot/100g100g172kcal7.5g3.7g13.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236424