Mustikkapiirakka

Kunnon mustikkapiirakka eikä mitään laihisteluja!

Kun kerran syödään nannaa, niin syödään sitten kunnolla :)

Ohje:

Sulata voi juoksevaksi.

Sekoita sokeri ja sitten muut kuivat aineet, paitsi kaurahiutaleet, sekä kananmuna.

Ota taikinasta pieni osa, n 1,5dl erikseen.

Levitä loput voideltuun piirakkavuokaan.

Mustikat päälle.

Ota sivuun laitettu taikina ja lisää siihen kaurahiutaleet.

Sekoita ja murenna "muruiksi" mustikoiden päälle.

Jos taikinaa jää yli, tee siitä nätti reunus piirakalle.

Paista uunissa 200C n. 30-35min.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Petronella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g15g110kcal0.2g0.2g12.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g67kcal2g13.7g0.2g0.7g
Sokeri 13g52kcal0g12.9g0g0g
Mustikka metsä- 20g8.9kcal0.1g1.3g0.1g0.7g
Kaurahiutale 4g15kcal0.6g2.3g0.3g0.4g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g528kcal7.2g62g26.6g3.6g
Valittu annoskoko78g264kcal3.6g31g13.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna39g132kcal1.8g15.5g6.7g0.9g
Arvot/100g100g338kcal4.6g39.7g17g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243181