Ananaskakku

Munat ja sokeri vaahdoksi.

kuivat aineet keskenään sekaisin.

vesi+voi sulatetaan.

lisätään kulhoon vuorotellen jauhoseosta, rasvavesiseosta ja ananasmurskaa.

175 1 tunti

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 13g54kcal0g13.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g87kcal2.6g17.7g0.3g0.9g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g7.8g57kcal0.1g0.1g6.2g0g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Ananasmurska eldorado11g6.7kcal0g1.6g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g450kcal8.6g66.6g15.6g2g
Valittu annoskoko78g225kcal4.3g33.3g7.8g1g
Annoskoko puolitettuna39g113kcal2.2g16.7g3.9g0.5g
Arvot/100g100g288kcal5.5g42.6g10g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246749