Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl36g48kcal4.8g0.1g3g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g22g87kcal0g21.5g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g6g21kcal0.8g4.1g0.1g0g
Perunajauhot,rainbow12g40kcal0g10g0g0.2g
Leivontamargariini Euroshopper1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g415kcal11.2g71.8g8.6g0.4g
Valittu annoskoko78g208kcal5.6g35.9g4.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g104kcal2.8g18g2.2g0.1g
Arvot/100g100g266kcal7.2g46g5.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258746