Siskomakkara keitto (Hajdu)

Kuori perunat paloittele lisää juureskuutiot ja siskonmakkarat, mausta lihaliemellä ja kasvisliemellä sekä maustepippuri.

Lisää vesi, kun soppa kypsää lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g19g11kcal0.3g2.4g0g0.2g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g12g3.3kcal0.1g0.6g0g0.4g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g10g23kcal1.2g0g1.9g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g79kcal3.2g6.2g4g1.2g
Valittu annoskoko78g39kcal1.6g3.1g2g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g20kcal0.8g1.6g1g0.3g
Arvot/100g100g50kcal2g4g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271070