Topposen karpit jauhelihapihvit

Jauhelihan sekaan jogurtti, raaka kananmuna ja hyvin silputtu sipuli.

Mausta oman maun mukaan.

Uunissa 200 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1245 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 63g139kcal11g0g10.7g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g6.3g8.1kcal0.3g0.3g0.6g0g
Kananmuna, keitetty 3.5g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g307kcal23.6g1.2g23.4g0.2g
Valittu annoskoko78g154kcal11.8g0.6g11.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g77kcal5.9g0.3g5.9g0.1g
Arvot/100g100g196kcal15.1g0.8g15g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=360039