Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti2.9g15kcal0.7g1g0.8g0.8g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g2.2g1.2kcal0.1g0.1g0g2.2g
Vesi58g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g8.8g29kcal1g5.5g0.2g1.1g
Auringonkukansiemen 5.8g35kcal1.3g0.7g2.9g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g159kcal6.2g14.6g7.8g9g
Valittu annoskoko78g79kcal3.1g7.3g3.9g4.5g
Annoskoko puolitettuna39g40kcal1.6g3.7g2g2.3g
Arvot/100g100g102kcal4g9.3g5g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366502