Muropohjamustikkapiirakka

Sekoita sokeri ja pehmeä voi keskenään.

Lisää kananmuna, vehnäjauhot, valinjasokeri ja leivinjauhe.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Levitä taikina voidellun ison piirakkavuuan pohjalle (30cm halkaisija).

Kaada mustikat piirakkavuokaan ja levitä ne tasaisesti.

Valmista murutaikina nyppimällä voi, sokeri ja jauhot murumaiseksi ja ripottele mustikoiden päälle.

Paista piirakka 200°:ssa n. 30min.

Tarjoile vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 14g100kcal0.2g0.1g11.2g0g
Sokeri 12g47kcal0g11.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 5g7.2kcal0.6g0g0.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai18g63kcal2.1g12.7g0.4g0.5g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g1.8kcal0g0.5g0g0g
Voi 9g67kcal0.1g0g7.5g0g
Sokeri 7.8g32kcal0g7.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai12g42kcal1.4g8.5g0.3g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g718kcal8.8g83g39.8g1.8g
Valittu annoskoko78g359kcal4.4g41.5g19.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g180kcal2.2g20.8g10g0.5g
Arvot/100g100g459kcal5.6g53.1g25.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429822