J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 62g22kcal0.1g4.4g0.1g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 4.6g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g12g45kcal0g11.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g134kcal0.2g31.4g0.2g2.4g
Valittu annoskoko78g67kcal0.1g15.7g0.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g34kcal0.1g7.9g0.1g0.6g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20.1g0.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441403