Lämmin tuorejuusto-broilerisiivuvoileipä

Voitele paahtoleipä creme bonjourilla, ripauta vähän mustapippuria päälle.

Päällystä broilerisiivuilla ja paprikaviipaleella, päällimmäiseksi emmentalia.

Lämmitä 175-200 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, leipää tarkkailemalla näkee, milloin kypsyysaste alkaa olla omaan makuun sopiva.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima11g41kcal3.1g0g3.1g0g
Paprika, punainen10g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kaurapaahtoleipä, Fazer (22 g viipale)22g56kcal2.1g10.3g0.7g1.3g
Snellman Hunajabroilerifilee (Ohuenohut)28g29kcal5.7g0.8g0.3g0.1g
Creme Bonjour, Italialaiset yrtit (light, 15 %)7.8g13kcal0.5g0.2g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g282kcal23g23.4g10.6g3.2g
Valittu annoskoko78g141kcal11.5g11.7g5.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna39g71kcal5.8g5.9g2.7g0.8g
Arvot/100g100g181kcal14.7g15g6.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92959