Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1024g3482kcal143.4g573.4g68.6g112.6g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl2560g8960kcal358.4g1638.4g79.4g140.8g
Juusto Oltermanni 17%1280g2778kcal384g0g217.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2560g845kcal84.5g125.4g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g256g2304kcal0g0g256g0g
Leivinjauhe 128g225kcal6.7g48.4g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15616g37186kcal1954g4771.2g1243.2g508g
Valittu annoskoko7808g18593kcal977g2385.6g621.6g254g
Annoskoko puolitettuna3904g9297kcal488.5g1192.8g310.8g127g
Arvot/100g100g238kcal12.5g30.6g8g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163374