Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Maapähkinä 100g568kcal25.6g13.2g43g15.8g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g30g270kcal0g0g30g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)30g6kcal0g1.9g0g0g
Hunaja 14g46kcal0.1g11.3g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 4g11kcal0.4g1.7g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1568g2127kcal67.8g113.8g148.6g54g
Valittu annoskoko784g1064kcal33.9g56.9g74.3g27g
Annoskoko puolitettuna392g532kcal17g28.5g37.2g13.5g
Arvot/100g100g136kcal4.3g7.3g9.5g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474