Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g3000g810kcal39g144g6g51g
Sipuli (kuorittu)3000g810kcal39g144g6g51g
Maapähkinä 1000g5681kcal256g132g430g158g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g300g2700kcal0g0g300g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)300g60kcal0g19.5g0g0g
Hunaja 140g463kcal0.7g113.1g0g0g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 40g113kcal4.2g17g0.8g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15680g21274kcal677.8g1139.2g1485.6g541g
Valittu annoskoko7840g10637kcal338.9g569.6g742.8g270.5g
Annoskoko puolitettuna3920g5319kcal169.5g284.8g371.4g135.3g
Arvot/100g100g136kcal4.3g7.3g9.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474