Suklaamousse

Kiehauta 0,5dl kermaa ja lisää paloiteltu suklaa.

Sekoita kunnes suklaa on sulanut.

Jätä jäähtymään.

Vatkaa loput kermat vaahdoksi ja lisää jäähtynyt suklaaseos.

Sekoita varovasti.

Annostele kahteen lasiin, peitä kelmulla ja anna tekeytyä noin 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy2240g11872kcal177g716.8g940.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl5600g19040kcal112g168g1960g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15680g61824kcal578g1769.6g5801.6g0g
Valittu annoskoko7840g30912kcal289g884.8g2900.8g0g
Annoskoko puolitettuna3920g15456kcal144.5g442.4g1450.4g0g
Arvot/100g100g394kcal3.7g11.3g37g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444003