Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 16g4.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kikherne (Gogreen), annos 100g22g23kcal1.7g3g0.4g2.2g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g35g12kcal0.3g2.4g0.2g0.5g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana158g100kcal4.6g12.8g3.2g6.2g
Valittu annoskoko79g50kcal2.3g6.4g1.6g3.1g
Annoskoko puolitettuna40g25kcal1.2g3.2g0.8g1.6g
Arvot/100g100g63kcal2.9g8.1g2g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167