Punaviinikastike

Valmista ruskea kastike.

Lisää punkku ruskeaankastikkeeseen.

Kuullosta sipulit ja lisää ne mukaan.

Mausta lihaliemikuutiolla, mustapippurilla sekä yhdellä laakerinlehdellä.

Lopuksi lisää tuoretta persiljaa.

Angus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho sunnuntai120g420kcal14.4g85.2g2.5g4.2g
Voi (perinteinen meijerivoi)50g360kcal0g0g40g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl20g50kcal2.4g0.3g4.4g0g
Punaviini, 12%400g336kcal1.2g0.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1580g2440kcal41.2g191.8g94.6g15.2g
Valittu annoskoko790g1220kcal20.6g95.9g47.3g7.6g
Annoskoko puolitettuna395g610kcal10.3g48g23.7g3.8g
Arvot/100g100g154kcal2.6g12.1g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=40595