Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2804g4655kcal532.8g0g280.4g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 601g1359kcal96.1g3g108.2g0g
Sipuli (kuorittu)401g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g1302g365kcal7.8g77.5g2.6g32.5g
Pasta, Pirkka Gnocchi1202g4327kcal144.2g901.4g13.2g40.9g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 20g57kcal2.1g8.5g0.4g5.2g
Vesi, vesijohtovesi 1602g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15984g21741kcal1576.4g2019.2g811.2g170.8g
Valittu annoskoko7992g10870kcal788.2g1009.6g405.6g85.4g
Annoskoko puolitettuna3996g5435kcal394.1g504.8g202.8g42.7g
Arvot/100g100g136kcal9.9g12.6g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147519