Jauhelihaperunalaatikko

Tässä reseptissä on käytetty:
* Atria naudan jauheliha (rasvaa enintään 17%) 400g
* Rainbow peruna-sipuli sekoitusta (pakaste) n. 415g
* Apetit kesäpöytä kasvissuikaleet (pakaste) 250g
* Flora kevyt ruoka 7% 2,5dl
* oman maun mukaan suolaa ja pippuria

Valmistu:
Ruskista jauheliha pannulla.

Lado uunivuokaan perunasipuli-sekoitus, kasvissuikaleet ja ruskistettu jauheliha.

Lisää oman maun mukaan mausteita esim.

suolaa ja pippuria.

Kaada päälle ruokakerma.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Axelle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, Atria2404g5528kcal456.7g0g408.6g0g
Rainbow perunasipulisekoitus2494g1621kcal39.9g374.1g2.5g34.9g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g1502g616kcal21g121.7g4.5g0g
Flora kevyt ruoka 7%1502g1277kcal15g67.6g105.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g30g51kcal2.4g9.6g0.2g0g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15984g18186kcal1070g1146g1042g69.8g
Valittu annoskoko7992g9093kcal535g573g521g34.9g
Annoskoko puolitettuna3996g4547kcal267.5g286.5g260.5g17.5g
Arvot/100g100g114kcal6.7g7.2g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95625