Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g3.1g2.5kcal0.6g0g0g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g1.8g6.2kcal0g0.1g0.6g0g
Emmental juustoraaste, lidl1.5g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g1.8g6kcal0g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g40kcal2g0.4g3.2g0g
Valittu annoskoko8g20kcal1g0.2g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna4g10kcal0.5g0.1g0.8g0g
Arvot/100g100g246kcal12.2g2.4g19.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213