Naurisgratiini

Kuori ja paloittele nauriit, keitä ne pehmeiksi.

Asettele uunivuokaan, lisää päälle suola, kerma ja juustoraaste.

Gratinoi ½ tuntia, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Minnari65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauris 5.9g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl1.2g4kcal0g0g0.4g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g1.2g4.6kcal0.3g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g20kcal0.8g0.4g1.6g0.2g
Valittu annoskoko8g10kcal0.4g0.2g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.2g0.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g123kcal4.8g2.4g9.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211542