Raparperihilloke

*Leikkaa raparperinvarret noin 1 sentin paloiksi ja laita kasariin.

*Lisää vesi ja kuumenna höyryäväksi.

*Sekoita joukkoon sokeri ja keitä 5-10 minuuttia kunnes raparperi on soseutunut.

*Mausta halutessasi mintulla.

*Voit maustaa hillokkeen kanelilla, kardemummalla tai inkiväärillä.

*Kokeile myös kakkujen täytteenä tai lettujen ja jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1755 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 5.9g2kcal0g0.3g0g0.1g
Sokeri 1.2g5.1kcal0g1.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g14kcal0g3g0g0.2g
Valittu annoskoko9g7kcal0g1.5g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0g0.8g0g0.1g
Arvot/100g100g83kcal0g17.4g0g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428061