Lämmin tuorejuusto-broilerisiivuvoileipä

Voitele paahtoleipä creme bonjourilla, ripauta vähän mustapippuria päälle.

Päällystä broilerisiivuilla ja paprikaviipaleella, päällimmäiseksi emmentalia.

Lämmitä 175-200 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, leipää tarkkailemalla näkee, milloin kypsyysaste alkaa olla omaan makuun sopiva.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima1.2g4.6kcal0.3g0g0.3g0g
Paprika, punainen1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaurapaahtoleipä, Fazer (22 g viipale)2.4g6.3kcal0.2g1.2g0.1g0.1g
Snellman Hunajabroilerifilee (Ohuenohut)3.2g3.2kcal0.6g0.1g0g0g
Creme Bonjour, Italialaiset yrtit (light, 15 %)0.9g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g32kcal2.4g2.8g1g0.2g
Valittu annoskoko9g16kcal1.2g1.4g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.6g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g181kcal13.6g15.9g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92959