Muropohjamustikkapiirakka

Sekoita sokeri ja pehmeä voi keskenään.

Lisää kananmuna, vehnäjauhot, valinjasokeri ja leivinjauhe.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Levitä taikina voidellun ison piirakkavuuan pohjalle (30cm halkaisija).

Kaada mustikat piirakkavuokaan ja levitä ne tasaisesti.

Valmista murutaikina nyppimällä voi, sokeri ja jauhot murumaiseksi ja ripottele mustikoiden päälle.

Paista piirakka 200°:ssa n. 30min.

Tarjoile vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2g7.1kcal0.2g1.4g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Voi 1g7.6kcal0g0g0.8g0g
Sokeri 0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.4g4.7kcal0.2g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g82kcal1g9.4g4.4g0.2g
Valittu annoskoko9g41kcal0.5g4.7g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g20kcal0.3g2.4g1.1g0.1g
Arvot/100g100g453kcal5.6g52.2g24.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429822