Rosmariinipunajuuret

Kuoritut punajuuriveneet pussiin.

Sinne öljy, hunaja, rosmariinia ja suolaa.

Sekoita ja anna marinoitua.

Levitä pellille.

Uunissa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Punajuuri 7.9g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g19kcal0.2g1.8g1g0.4g
Valittu annoskoko9g9kcal0.1g0.9g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.1g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g106kcal1.1g10.1g5.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82634