Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha46g76kcal8.7g0g4.6g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g5.9g19kcal0.5g3.1g0.4g0.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 23g15kcal0.7g1.1g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 5.7g8.1kcal0.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g235kcal21.2g8.4g12.8g1g
Valittu annoskoko80g117kcal10.6g4.2g6.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna40g59kcal5.3g2.1g3.2g0.3g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.3g8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110