Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g26g43kcal5.1g0g2.6g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka18g6.4kcal0.5g0.9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g100kcal11.2g1.8g5.6g0g
Valittu annoskoko80g50kcal5.6g0.9g2.8g0g
Annoskoko puolitettuna40g25kcal2.8g0.5g1.4g0g
Arvot/100g100g62kcal7g1.1g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690