Lämmin tuorejuusto-broilerisiivuvoileipä

Voitele paahtoleipä creme bonjourilla, ripauta vähän mustapippuria päälle.

Päällystä broilerisiivuilla ja paprikaviipaleella, päällimmäiseksi emmentalia.

Lämmitä 175-200 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, leipää tarkkailemalla näkee, milloin kypsyysaste alkaa olla omaan makuun sopiva.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima110g418kcal31.9g0g31.9g0g
Paprika, punainen100g26kcal0.9g4.6g0.4g2g
Kaurapaahtoleipä, Fazer (22 g viipale)220g572kcal21.3g105.6g7.3g13.4g
Snellman Hunajabroilerifilee (Ohuenohut)290g293kcal58g7.8g2.9g1.2g
Creme Bonjour, Italialaiset yrtit (light, 15 %)80g136kcal5.5g2.5g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g2889kcal235.2g241g109g33.2g
Valittu annoskoko800g1445kcal117.6g120.5g54.5g16.6g
Annoskoko puolitettuna400g722kcal58.8g60.3g27.3g8.3g
Arvot/100g100g181kcal14.7g15.1g6.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92959