Sellerisalaatti

Selleri pilkotaan n sentin paloiksi.

Sipuli kuutioidaan pieniksi paloiksi.

Kaikki aineet yhdistetään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Raus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka641g71kcal7g7g1.3g6.4g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g96g865kcal0g0g96.1g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g48g12kcal0.2g4.1g0g0g
Mustapippuri 3.2g9kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g1913kcal15g24.6g195g14.4g
Valittu annoskoko800g956kcal7.5g12.3g97.5g7.2g
Annoskoko puolitettuna400g478kcal3.8g6.2g48.8g3.6g
Arvot/100g100g120kcal0.9g1.5g12.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468706