Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 4000g11966kcal914g0g933.2g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g2667g1467kcal53.3g173.3g66.7g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1333g1133kcal18.7g58.7g93.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16000g29132kcal1972g464g2186.4g0g
Valittu annoskoko8000g14566kcal986g232g1093.2g0g
Annoskoko puolitettuna4000g7283kcal493g116g546.6g0g
Arvot/100g100g182kcal12.3g2.9g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071