Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g306g245kcal58.2g0g3.1g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g175g613kcal3.5g5.2g63g0g
Emmental juustoraaste, lidl149g547kcal43.1g0g41.6g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g175g595kcal3.5g5.2g61.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1610g4000kcal216.6g20.8g337.8g0g
Valittu annoskoko805g2000kcal108.3g10.4g168.9g0g
Annoskoko puolitettuna403g1000kcal54.2g5.2g84.5g0g
Arvot/100g100g248kcal13.5g1.3g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213