Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu24g30kcal2.6g0.1g2.2g0g
Sokeri 1530g6210kcal0g1528.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1950g6691kcal198.7g1365g23.4g68.3g
Kahvikerma hyla Valio600g840kcal17.4g25.8g72g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 1200g8508kcal4.6g0g960g0g
Mantelilastu (A la meira)1020g6120kcal244.8g67.3g550.8g0g
Voi 600g4353kcal7.1g2.4g487.8g0g
Sokeri 1020g4140kcal0g1019g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 120g412kcal12.2g84g1.4g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g74607kcal974.8g8184.2g4195.2g145g
Valittu annoskoko8064g37304kcal487.4g4092.1g2097.6g72.5g
Annoskoko puolitettuna4032g18652kcal243.7g2046.1g1048.8g36.3g
Arvot/100g100g463kcal6g50.7g26g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336861