Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%2001g2402kcal58g90.1g200.1g0g
Philadelphia Light tuorejuusto1001g1901kcal78g34g160.1g0g
Parsakaali brokkoli 5003g1754kcal231.1g97.6g15g125.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g50g85kcal4g16g0.4g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16160g12284kcal742.2g475.4g751.2g250.2g
Valittu annoskoko8080g6142kcal371.1g237.7g375.6g125.1g
Annoskoko puolitettuna4040g3071kcal185.6g118.9g187.8g62.6g
Arvot/100g100g76kcal4.6g2.9g4.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383484