Kebab Wokki (Karppaus)

Lisää pannulle öljy ja kuumenna, lisää pilkotut valkosipu ja chili!

Paista vihannekset kunnes ovat pempenneet (eivät kohmeisia enään.)
Kaada pannu johonki astiaan, ja lisää vähän öljyä pannulle ja paista kebab, mausta makusi mukaan.

Lisää vihannekset kebab joukkoon ja paista vähän aikaa, lisää kerma ja oota, että kerma paksunee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Kebabliha(lidl)28g55kcal5.2g0.9g3.4g0g
Wokkivihannekset Classic (Findus), annos 250g35g11kcal0.5g1.6g0.1g0.9g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl14g48kcal0.3g0.4g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g278kcal12.2g6g22.4g1.8g
Valittu annoskoko81g139kcal6.1g3g11.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna41g70kcal3.1g1.5g5.6g0.5g
Arvot/100g100g172kcal7.5g3.7g13.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236424