Pikapapukeitto

Edellisten lisäksi keittoa maustamaan ainakin laakerinlehti, pari tl viinietikkaa (itse käytin valkosipulimaustettua valkoviinietikkaa), ripaus suolaa ja mustapippuria.

Yrttejä ja muita mausteita maun mukaan.

Oregano toimii ainakin hyvin.

Ja papuja voi vaihdella.

Viimeksi käytin fawa-papuja, ja hyvää oli. Näitä löytyy erilaisista etnoruokakaupoista tölkitettyinä.

Kaikki ainekset kattilaan kuumenemaan.

Lisäksi muutama desi vettä.

Kun ovat kuumentuneet (soijarouhe turvonnut), soppa soseeksi esim.

sauvasekoittajalla.

Hupakko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, 1 dl3.7g13kcal1.3g0.4g0.7g0.4g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g46g16kcal0.5g3.1g0.2g0.6g
Papu, Pinto. 70g31g106kcal6.5g19.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g271kcal16.6g46.6g2.4g2g
Valittu annoskoko81g135kcal8.3g23.3g1.2g1g
Annoskoko puolitettuna41g68kcal4.2g11.7g0.6g0.5g
Arvot/100g100g167kcal10.2g28.7g1.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=42467