DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 42g12kcal0.5g1.7g0.1g0.9g
Porkkana 8.5g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ruokasuola jodioitu 0.7g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)13g98kcal0.1g0.1g10.8g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 14g25kcal0.3g0.4g2.4g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 1.4g5.7kcal0g1.4g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g287kcal2g8.6g26.6g2.2g
Valittu annoskoko82g144kcal1g4.3g13.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna41g72kcal0.5g2.2g6.7g0.6g
Arvot/100g100g176kcal1.2g5.3g16.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273904