DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 4215g1170kcal50.2g171.1g8.4g88.5g
Porkkana 843g276kcal5.2g46.9g1.7g21.5g
Ruokasuola jodioitu 70g1.8kcal0.4g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)1264g9736kcal12.6g12.6g1074.7g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 1405g2475kcal26.4g43.6g238.8g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)169g34kcal0g11g0g0g
Sokeri 141g570kcal0g140.3g0g0g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16240g28603kcal192.6g861.8g2648.2g227.4g
Valittu annoskoko8120g14301kcal96.3g430.9g1324.1g113.7g
Annoskoko puolitettuna4060g7151kcal48.2g215.5g662.1g56.9g
Arvot/100g100g176kcal1.2g5.3g16.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273904