Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 2400g667kcal28.6g97.4g4.8g50.4g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g1200g1140kcal240g0g8.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 88g268kcal8.4g11.9g20.7g1.4g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Voi 80g580kcal1g0.3g65g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16336g5526kcal566.4g257.6g199.4g117.2g
Valittu annoskoko8168g2763kcal283.2g128.8g99.7g58.6g
Annoskoko puolitettuna4084g1382kcal141.6g64.4g49.9g29.3g
Arvot/100g100g34kcal3.5g1.6g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203834