Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g263g45kcal5g5.5g0.5g0g
Vesi292g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g117g397kcal2.3g3.5g40.9g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g146g409kcal27.7g0g32.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1634g1700kcal70g18g147g0g
Valittu annoskoko817g850kcal35g9g73.5g0g
Annoskoko puolitettuna409g425kcal17.5g4.5g36.8g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g1.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390102