Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 2402g667kcal28.6g97.5g4.8g50.4g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g1201g1141kcal240.2g0g8.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 4004g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 88g268kcal8.4g11.9g20.7g1.4g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Voi 80g581kcal1g0.3g65.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16352g5531kcal566.8g257.8g199.6g117.2g
Valittu annoskoko8176g2766kcal283.4g128.9g99.8g58.6g
Annoskoko puolitettuna4088g1383kcal141.7g64.5g49.9g29.3g
Arvot/100g100g34kcal3.5g1.6g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203834