Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4668g7749kcal886.9g0g466.8g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g607g1942kcal54.6g315.5g36.4g54.6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2334g1497kcal74.7g112.5g81.7g0.2g
Kananmuna kuoreton 584g832kcal72.9g1.8g59.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16384g24040kcal2178.2g859.6g1289.4g109.6g
Valittu annoskoko8192g12020kcal1089.1g429.8g644.7g54.8g
Annoskoko puolitettuna4096g6010kcal544.6g214.9g322.4g27.4g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110