Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 24g6.7kcal0.3g1g0g0.5g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g12g12kcal2.4g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 40g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.9g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voi 0.8g5.8kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g56kcal5.8g2.6g2g1.2g
Valittu annoskoko82g28kcal2.9g1.3g1g0.6g
Annoskoko puolitettuna41g14kcal1.5g0.7g0.5g0.3g
Arvot/100g100g34kcal3.5g1.6g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203834