Jauhemaksapihvit

Raasta peruna, silppua sipuli, kuulota sipuli pannulla.

Lisää jauhemaksan sekaan peruna, sipuli, kerma, kananmuna, maust
a valkopippurilla ja suolalla, sekoita hyvin.

Paista pannulla ohuita pihvejä ja nauti :) Tästä resepti koosta tulee miljoona noita pihvejä joten kannattaa vaikka puolittaa ainekset, pysy kuitenkin yhdessä kanamunassa vaikka puolitat :)

Mempha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu33g41kcal3.6g0.1g2.9g0g
Peruna, keskikokoinen 60g275g165kcal4.1g35.7g0.3g2.5g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Naudan maksa240g318kcal44.2g13.9g9.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)100g165kcal3g4g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1645g1473kcal114.4g124.2g55.4g11g
Valittu annoskoko823g736kcal57.2g62.1g27.7g5.5g
Annoskoko puolitettuna411g368kcal28.6g31.1g13.9g2.8g
Arvot/100g100g90kcal7g7.6g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=42809