Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g263g447kcal52.5g0g26.3g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka188g66kcal5.3g8.8g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1651g1025kcal115.6g17.6g56.4g0g
Valittu annoskoko826g512kcal57.8g8.8g28.2g0g
Annoskoko puolitettuna413g256kcal28.9g4.4g14.1g0g
Arvot/100g100g62kcal7g1.1g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690