Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g3150g2520kcal598.5g0g31.5g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g1800g6300kcal36g54g648g0g
Emmental juustoraaste, lidl1530g5630kcal443.7g0g428.4g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g1800g6120kcal36g54g630g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16560g41141kcal2228.4g216g3475.8g0g
Valittu annoskoko8280g20570kcal1114.2g108g1737.9g0g
Annoskoko puolitettuna4140g10285kcal557.1g54g869g0g
Arvot/100g100g248kcal13.5g1.3g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213