Karviaismehu

Laita karviaiset isoon astiaan ja kaada päälle sokeri.

Sekoita, ja jos karviaiset ovat suoraan pakastimesta, anna sulaa pari tuntia.

Kaada päälle 4 litraa kiehuvaa vettä ja laita kansi päälle.

Odota 6 tuntia.

Siivilöi, laita pulloihin ja jääkaappiin.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Aikidohanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karviainen 16g6.2kcal0.1g0.8g0.1g0.5g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g56kcal0.2g12.2g0.2g1g
Valittu annoskoko83g28kcal0.1g6.1g0.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna42g14kcal0.1g3.1g0.1g0.3g
Arvot/100g100g33kcal0.1g7.3g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239114