Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha292g485kcal55.5g0g29.2g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 63g142kcal10g0.3g11.3g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g136g38kcal0.8g8.1g0.3g3.4g
Pasta, Pirkka Gnocchi125g451kcal15g93.9g1.4g4.3g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2.1g5.9kcal0.2g0.9g0g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1665g2265kcal164g210.4g84.6g17.8g
Valittu annoskoko833g1132kcal82g105.2g42.3g8.9g
Annoskoko puolitettuna416g566kcal41g52.6g21.2g4.5g
Arvot/100g100g136kcal9.8g12.6g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147519