Tomaattikeitto

1. Kuullota murskatut/palastellut valkosipulinkynnet ja palasteltu sipuli oliiviöljyssä.

2. Lisää sekaan pieneksi kuutioidut tomaatit (poista kova keskusta), mausteet ja vesi.

3. Anna kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia.

4. Soseuta sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 4.1g36kcal0g0g4.1g0g
Valkosipuli 4.1g4.4kcal0.3g0.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Tomaatti 292g66kcal1.6g10.1g0.9g4.1g
Kasvisliemikuutio 6.4g20kcal0.6g0.9g1.5g0.1g
Sokeri 1.2g4.7kcal0g1.2g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Basilika, kuivattu 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Timjami 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 466g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1670g300kcal6.8g32.2g13.2g11.4g
Valittu annoskoko835g150kcal3.4g16.1g6.6g5.7g
Annoskoko puolitettuna417g75kcal1.7g8.1g3.3g2.9g
Arvot/100g100g18kcal0.4g1.9g0.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96781